Skullcandy Venue – Pätevät vastamelukuulokkeet kohtuurahalla.

Myyntipakkauksen sisältö ja kuulokkeiden rakenne.

Skullcandy Venue vastamelukuulokkeet ovat ihan fiksun näköiset. Kuulokkeiden mukana tulee suojakotelo, 3,5mm kuulokejohto ja micro-usb-johto. Rakenne on tosin aika muovinen ja natinoita kuuluu kuulokkeita käännellessä. Rakenteellisesti ehkä kaipaisin hieman jämäkämpää toteutusta. Kaipasin lisäksi mahdollisuutta taittaa nämä kunnolla kasaan.

Itse nimittäin kuljetan kuulokkeita repussa ja kotelonsa kanssa Venuet vievät oman kamerarepun ylätaskusta yllättävän ison tilan. Sitten taas esimerkiksi koulurepussa kirjojen seurassa suojakotelosäilytys on varmasti parempi vaihtoehto. Pehmusteet ovat mukavan pehmeät ja ainakin omat korvat mahtuivat hyvin korvakuppeihin. Nämä kuulokkeet eivät pitkänkään kuuntelun jälkeen ala ikävästi painamaan korvantakusia.

Vastamelumikrofonit löytyvät kuppien ulkopuolella sijaitsevien ruksien kohdalta. Ulkona liikkuessa tämä sijoittelupaikka antaa tuulenpuuskille hyvän väylän suoraan mikrofonien luokse. Tämä aiheuttaa tuulisella säällä hieman tuulen ääntä kuulokkeiden sisään. Efekti on sama, kuin puhaltaisit mikrofoniin lähietäisyydeltä.

ANC napista saa myös aktivoitua monitor moden, jolloin vastamelutoiminto taukoaa ja musiikki vaimenee huomattavasti. Omasta mielestäni tämä oli mukavan näppärä ominaisuus. Näin ollen kuulokkeita ei tarvitse ottaa päästä esim. nopean kassalla asioinnin ajaksi. Hallintanamiskat löytyvät molempien kuppien takaosasta alhaalta ja ovat ihan fiksusti käytettävissä. Toisin sanoen yllättävän vähän virhepainalluksia syntyi. Mm. Google assistantin aktivointi onnistuu kuulokkeista käsin.

Äänenlaatu ja akunkesto

Äänenlaadultaan kuulokkeet ovat erittäinkin kelvolliset, tosin ehkä hieman bassovoittoiset. Basso ei kuitenkaan mene omasta mielestä yli. Esimerkiksi elokuvia katsellessa ja varsinkin kuunnellessa 😉 nämä ovat mukavan kuuloiset. Vastamelutoiminto vaimentaa mukavasti ympäristöä, eli tekee sen mitä tarvitseekin. Takaa oman rauhan niin musiikin kuin elokuvien tai leffojen parissa. Tosin pelkkä vastamelutoiminto päällä kuuluu jonkin verran huminaa

Akunkesto näissä on hyvällä tasolla. Valmistaja lupaa 24 tuntia käyttöaikaa yhdellä latauksella. Olen suhteellisen aktiivisesti näitä käyttänyt ja monta päivää pääsen lataamatta kuulokkeita. Lisäksi nopealla latauksella saa moneksi tunniksi kuunteluaikaa.

Muuta

Kuulokkeisiin on myös sisäänrakennettu Tile tägi, jolloin Tile sovelluksen avulla voit etsiä kuulokkeita jos ne ovat päässeet hukkumaan. Kuulokkeiden hinta on noin 149€ elokuussa 2019. Tähän hintaan saat perusvarmat ja korvilla mukavat vastamelukuulokkeet. Kuulokkeista löytyy myös videomuotoinen arvostelu Tekniikkaluolan YouTube-kanavalta. Linkki siihen löytyy artikkelin yläosasta.

Skullcandy Venue – plussat ja miinukset listattuna.

Hyvää

  • Äänenlaatu
  • Vastamelutoiminto
  • Istuvuus ja mukavuus
  • Akunkesto

Huonoa

  • Hieman muovinen rakenne
  • Micro-usb liitäntä

Related Posts