Nokia 220 4G ja Nokia 105 – Kaksi uutta peruspuhelinta markkinoille.

HMD Global tuo markkinoille kaksi uutta peruspuhelinmallia. Nokia 220 4G ja Nokia 105 joista toinen on varustettu 4G yhteydellä, jolla pystytään luonnollisesti hyödyntämään esim HD 4G puheluja. Toinen taas hyvinkin peruspuhelin.

”HD 4G puheluissa siis puhelin ei vaihda 2G tai 3G verkkoon, jolloin puhelut yhdistyvät nopeammin, puheluiden äänenlaatu on parempi, sekä pystyt puhelun aikana hyödyntämään myös nopeampaan 4G verkkoa. Tämä ominaisuus on yleensä käytössä lähinnä älypuhelimissa.”

Molemmat on varustettu perinteisellä näppäimistöllä. Näin ollen molemmat sopivat käyttäjille, jotka vierastavat kosketusnäyttöä. Nokia 220 4G:stä löytyy myös kamera, toisin kuin Nokia 105:stä.

Nokia 220 4G.

Nokia 220 4G sovellusvalikoimasta löytyy mm. Facebook, verkkoselain, Tetris ja luonnollisesti legendaarinen matopeli. Lisäksi puhelimen valmiusaika on parhaimmillaan jopa 27 vuorokautta. Laitteen kuori on polykarbonaattia ja se tulee markkinoille sinisenä ja mustana. Puhelimesta löytyy myös VGA-tasoinen kamera (0,3MP).

Nokia 105 eri väreissä.

Nokia 105 on näistä kahdesta vielä enemmän peruspuhelin, koska siitä ei löydy 4G yhteyttä, eikä kameraa. Se sopiikin siis ihmiselle, joka vierastaa kosketusnäyttöä, lyhyttä akunkestoa, sekä ”turhia” sovelluksia. Sellaiselle, joka käyttää puhelinta sen hyvinkin perinteisessä muodossa. Soittamiseen siis. Nokia 105 tulee markkinoille sinisenä, vaaleanpunaisena ja mustana.

Nokia 220 4G ja Nokia 105 laitteiden tarkempi hinta ja saatavuus tarkentuvat myöhempänä ajankohtana. Mukava nähdä, että yhä edelleen markkinoille tulee laitteita käyttäjille, jotka eivät osaa/halua siirtyä täysiveriseen älypuhelin ekosysteemiin vaan pärjäävät ns. peruspuhelimella. Tällaisia käyttäjiä on kuitenkin vielä aikamoinen määrä jopa meillä kotimaisilla markkinoillakin. Linkki tiedotteeseen.

Related Posts