Yleinen

Tervetuloa takaisin sivustolle!

Termos vain kaikille! Tekniikkaluola.net on elänyt viimeiset pari vuotta hiljaiseloa ja kaikki touhu on keskittynyt enimmäkseen Tubeen ja muihin some-kanaviin. Nyt kuitenkin alan päivittämään myös tätä sivustoa, niin artikkelien kuin ulkoasunkin puolesta. Juttujen kommentointi ei tällä hetkellä ole päällä. Koitan keksiä mahdollisimman fiksun ja spämmivapaan (onko sellaista) ratkaisun, että homma pysyy mahdollisimman hyvin jiirissä. Muutoinkin sivusto varmasti kokee lähiaikoina hiukan muokkauksia, koska pari vuotta ollaan oltu hyvin pysähtyneessä tilassa.

Miksi ns. uudelleenkäynnistys? Kuten kaikki tiedämme, erilaiset somepalvelut ovat enemmän kuin epävarmoja alustoja. Nyt kun itse olen heilauttanut homman ammattimaiseksi, pitää touhussa olla jokin kiintopiste. Olkoon se siis tämä sivusto. En sinänsä lähde kilpailemaan muiden suomalaisten tekniikkajulkaisujen kanssa, vaan tämä sivusto on eräänlainen hubi, mihin kaikki oma tekeminen linkittyy. Täältä siis löytyy niin IG, kuin Twitter-fiidit, sekä videoita tukevat artikkelit. Myös omia erillisiä juttuja on tarkoitus kirjoitella tänne.

Tervetuloa siis jälleen kerran Tekniikkaluolan ”juurille”.

Karri