Älypuhelimet Android Laitteet

Samsung Galaxy A80 ensitunnelmat – Ultimaattinen selfie puhelin!

Galaxy A80 kameramoduuli selfie-tilassa.

Samsung Galaxy A80 tuo uudenlaisen lähestymistavan käyttää puhelimen kameraa. Samsung on pyrkinyt hieman yksinkertaistamaan mallisarjaansa ja J-mallit jäävät pois korvautuen uusilla A-sarjan pienemmän numerosarjan laitteilla. Tilaisuudessa esiteltiin A20e, A40, A50, A70 ja A80 puhelimet. A50 löytyy jo Tubesta ensitunnelmat video, mutta keskityin itse tutkailemaan eniten A80 puhelinta. Siinä tuo kääntyvä kameramoduuli ja suuri näyttö herättivät kovasti kiinnostusta. Aiheesta löytyy myös video kanavalta. Käy ihmeessä katsomassa se sieltä.

Laitteesta löytyy siis 48 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin laajakulmakamera, sekä 3D-TOF sensori, joka huolehtii syvyysinformaation tallentamisesta. Näin ollen laitteen pitäisi pystyä erittäin pätevään taustasumennukseen, jopa videokuvauksen aikana. Laitteessa oli vielä ns. pre-release softa, jolloin ihan täyttä potentiaalia ei varmasti ollut puristettu irti, mutta tämänkin nopean testin aikana tuo ominaisuus vaikutti erittäin lupaavalta. Laitteesta tulossa arvostelua, kuvia ja videoita Tekniikkaluolan some-kanaviin.