Sain Elisalta mahdollisuuden tutustua laitteeseen puhelimeen ja tässä siis Oneplus 3 ensikokemukset tuoreeltaan.

Laite on hinta/ominaisuussuhteeltaan erinomainen.

Puhelimen tarkemmat tiedot löytyvät esimerkiksi täältä.

6 gigatavua RAM-muistia ja Snapdragon 820 prosessori takaavat sen, että tehot eivät lopu ihan heti kesken. Ainakin puhelin pyörittää Oxygen OS 3.1.2 versiota sujuvasti. Tämä käyttöjärjestelmä on siis Oneplussan oma versio Android 6:sta. Hyvin pitkälti perus-Android, muutamilla yhtiön kustomoinneilla. Tallennustilaa on 64 gigatavun verran. Muistikorttipaikkaa laitteessa ei ole.

Puhelimen alumiinirunko tuntuu jämäkältä ja muutamia rasitustestejä katsoneena luuri tuntuu kestävältä. Siltikin, kyse on kuitenkin hienostuneesta älylaitteesta, joten älkää nyt herranjestas alkako taloa tällä rakentamaan.

Ensimmäisten päivien aikana isoimmat hymyt aikaansaivat DASH-laturi ja sormenjälkilukija. Laturilla saat reilussa tunnissa akun täyteen ja sormenjälkilukija on Kummelitermejä käyttääkseni ”SAIRAAN NOPEE”. iPhone 6 sormenjälkilukija tuntuu tämän rinnalla todella hitaalta.

Puhelun laadusta sain kertaalleen valituksia vastapuolelta, mutta sen jälkeen en moista ole kuullut. Täytyy vielä perehtyä tähän aiheeseen tarkemmin.

Kamerakin vaikuttaa hyvältä. Virtanappulan tuplanapautuksella kamera käynnistyy nopeasti ja käyttöliittymä on selkeä. Manuaalisäätöjäkin löytyy jonkun verran. Pistän jutun loppuun vielä pari testikuvaa.

Tässä siis Oneplus 3 ensikokemukset näin pikaisesti. Tulevina viikkoina tulossa vielä tarkempaa arviota laitteesta niin tekstin kuin videonkin muodossa. Pysykää tutkalla!

oneplus-3-testikuva-2 oneplus-3-testikuva-1

Related Posts