Oletko koskaan tuskaillut puhelinta hankkiessasi, että mikäs luuri olisi juuri se minun omani. Kahlaat arvioita läpi, tai sitten vain yksinkertaisesti annat myyjään kaupassa puhua sinut juuri tietyn puhelinmallin puolelle. 😉 Älä huoli apu on lähellä.

Googlen Android-sivustolta löytyy apu puhelinmallin valintaa ajatellen. Homma toimii hyvinkin yksinkertaisesti. Aloitusruudulla on eri kategorioita, joiden avulla pystyt rajaamaan niitä ominaisuuksia, mitkä juuri sinun puhelimessasi ovat etusijalla, esim. kamera, some, puheluiden laatu,  ulkonäkö jne. Kysymyksiin vastattuasi saat ruudulle muutaman puhelinmallin, jotka ovat (toivottavasti) lähimpänä omaa mieltymystäsi. Tämän jälkeen voit vielä rajata valintaa esim. hinnan suhteen.

Itse olisin toivonut tällaista apuria jo kauan aikaa sitten. Englanninkielen taitoa toki tarvitaan, koska sivustoa ei ole käännetty suomeksi.

Kokeilemaan pääset tämän linkin kautta

Hyvää viikonloppua kaikille! 🙂

Related Posts