Uutiset

Sonylta uusi puhelin – Xperia Z3+

Xperia_Z3_+_Copper_GroupSony on julkaissut tänään uuden lippulaivan. Ei, se ei ole Z4, joka julkaistiin vain Japanin markkinoilla ja joka on käytännössä hieman päivitetty Z3. Uutuuden nimi on Z3+. 6.9mm paksu (ohut) ja 144g painoinen puhelin on siis käytännössä laihdutuskuurilla ollut Z3. Tyylikkäästä Z3:sesta on siis saatu (ainakin omasta mielestä) vieläkin tyylikkäämpi. Vedenkestävyys on samaa luokkaa edeltäjän kanssa. IP-luokitus on yhä IP65/68. Ohuempi rakenne on tiputtanut magneettisen latausliittimen puhelimen kyljestä pois verrattuna Z3:en Muuten ulkoasu on pysynyt tutuilla linjoilla.

Puhelimen sisuksista löytyy Quallcomin 8-ytiminen Snapdragon 810 prosessori. Kameraosastolta löytyy takana 20,7 ja edessä 5 megapikselin kamerat. Z3+ tukee Qualcomin Quick Charge 2.0 tekniikkaa. Sony lupaa päivän käyttöajan 45 minuutin latauksella. Akun koko on hieman pienentynyt 2930 mAh, mutta silti puhelimelle luvataan kahden päivän käyttöaika.

Mielenkiinnolla jäämme odottamaan yleisön reaktioita uutuuden suhteen.

Täältä pääset puhelimen tarkempiin tietoihin.