Apps

Arkea helpottavat sovellukset. Hyvää äitienpäivää!

Arkea helpottavat sovellukset

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille! Omasta mielestäni äiti on perheen kovin suorittaja, ajattelee kuka mitä tahansa. Pyykinpesu sovellusta tms. en ole vielä löytänyt, mutta ajattelin näiden arjen supersankarien kunniaksi vinkata muutaman sovelluksen, joita ainakin meidän perheessä käytetään arkea helpottamaan. Toivottavasti tästä listasta joku löytää jonkin arkea helpottavan asian.

1. OurGroceries

Kaikille äideille, joiden puolison muisti on hyvä, mutta lyhyenpuoleinen. Kauppalistasovellus iOS ja Android käyttöjärjestelmille, jossa on synkronointimahdollisuus. Näin ollen isä voi vielä kauppajonostakin palata hakemaan jonkin unohtuneen tavaran, kun lista päivittyy reaaliaikaisesti. 😉

Linkki App Storeen

Linkki Google Playhin

2. Lasten areena

Ylen sovellus iOS käyttiksille. Täältä löydät Pikku Kakkosen kumppaneineen. Äideille, jotka haluavat täyttää tiski- tai pyykkikoneen ilman ”avustajia”.

Linkki App Storeen

3. Google Maps

Ainakin meidän taloudessa harrastetaan shoppailua nettikirppiksillä. Näin ollen Google Maps helpottaa perille pääsyä. Windows Phone käyttäjän kannattaa turvautua Here Maps-sovellukseen.

Linkki App Storeen

Linkki Google Playhin

4. Wilma

Jokaisen koululaisen vanhempi todennäköisesti ennemmin tai myöhemmin tutustuu kyseiseen ohjelmistoon. Onneksi Starsoft on vihdoin ja viimein julkaissut mobiilisovellukset suosituimmille alustoille.

Linkki App Storeen

Linkki Google Playhin

Linkki Windows phone kauppaan

5. WhatsApp

Yksi suosituimmista pikaviestipalveluista on aktiivikäytössä myös meidän perheessä. Näppärää kommunikointia kuvien ja tekstin muodossa ja omalle porukalle luotu perhepiiri mahdollistaa helpon viestinnän kaikkien kesken.

Linkki App Storeen

Linkki Google Playhin

Linkki Windows Phone kauppaan