Sony Smartwatch 3 ensikokemukset.

Smartwatch 3 yleiskuvaSony Ambassador titteli räpsähti meikäläisen kohdalle ja tämän myötä kasa Sonyn tekniikkahimmeleitä matkusti meikäläisen hellään huomaan. Ensimmäiseksi ajattelin ottaa käsittelyyn Sonyn Android Wear-laitteen.  Viikonlopun verran Sonyn älykellon kanssa ähränneenä voin jo hieman kasata ajatuksia ja kertoa tämän lyhyen yhteiselon kokemuksia.

Sonyn kello taitaa olla kaikista Android Wear laitteista se sporttisin. Kello myös jatkaa selkeää Sonyn linjaa vedenkestävien älylaitteiden saralla. Vettä ei siis tarvitse pelätä tämän kanssa. Oma vempele on varustettu mustalla hihnalla (silikoni), mutta se on vaihdettavissa. Vaihtoehtoja on eri värisiä silikonihihnoja, sekä myös teräksinen vaihtoehto.

Muita ominaisuuksia ovat mm. Bluetooth 4.0, GPS, NFC. Kaverikseen laite vaatii Android 4.3 varustetun älypuhelimen.

Seuraavassa top 5 ominaisuudet. (Lista varmasti päivittyy tulevien tekstien myötä.)

Viestiin vastaaminen puhumalla.

Yksi ehdottomasti hyödyllisimmistä ominaisuuksista on viestiin vastaaminen sanelemalla suoraan kellolle. Tätä kokeilin tekstiviestin ja WhatsAppin kanssa. Suosittelen.

Google Now

Kyllähän tämä on yksi kellon parhaista ominaisuuksista. Mm. kalenterimerkinnät, paikallinen säätila, navigointiohjeet, osakekurssit. Suoraan kellon näytölle. Mahtavuutta! Toki, Google Now on vielä alkutaipaleellaan Suomessa, mutta toivottavasti tarjonta lisääntyy ajan mittaan.

Askelmittari

Kummasti alkaa askel kulkea kun jokin laite pistää niitä ylös ja raportoi. 😉

Musiikin/median etäohjaus

Puhelin soittaa Spotify-soittolistaa stereoiden kautta ja itse röhnötät sohvalla. Biisi on huono, mutta ei MILLÄÄN jaksa nousta sitä vaihtamaan. No, heilautat rannetta ja muutama sormen liike. Biisi on vaihtunut. Aktiivisilla ihmisillä tuo helpottaa lenkkeillessä, kun ei tarvitse kaivaa puhelinta taskusta. PS. Jos omistat Bluetooth-kuulokkeet, niin voit jättää puhelimen kotiin. Laitteessa on muutama gigatavu tilaa musiikille.

Erilaiset kellotaulut

Tämä lukeutuu sarjaan, ei-niin-hyödylliset-asiat. Silti, onhan se hauska vaihdella kellon ulkonäköä ihan vain oman mielialan mukaan. 🙂

Smartwatch 3 kellotaulut-1 Smartwatch 3 kellotaulut-2

Related Posts