Arvostelut Windows Phone

Kun Android-käyttäjä Lumian sai…

IMAG0031Android. Siinä on se, mikä kuvaa omaa puhelimen käyttöä viimeisten vuosien osalta. Niitä on käytetty, korjattu, päivitetty (virallisia ja epävirallisia versioita). Olipa jopa vaihe, jolloin olin sitä mieltä, että eihän sitä muuta oikeaa vaihtoehtoa olekaan. No, niistä päivistä olen kokenut hiukan henkistä kasvua ja todennut, että jokaisen käyttäjän on itse määriteltävä, mikä on juuri hänelle parhaan käyttökokemuksen tuottava laite.

Tältä pohjalta onkin mielenkiintoista heittäytyä seuraavaan ”haasteeseen”. Sain käyttööni Lumia 820 puhelimen. Aion viikon ajan pitää sen pääasiallisena puhelimena. Olen kuullut Windows Phone puhelimista sekä hyvää, että pahaa. Nyt aion selvittää kuinka näinkin tiukasti Googlen alustaan ja palveluihin sitoutunut käyttäjä onnistuu elämään WP8-laitteen kanssa. Jos blogin lukijoissa on Windows Phone käyttäjiä, vinkkejä käyttöjärjestelmän käytöstä otetaan enemmän kuin mieluusti vastaan.